De fietsen waarop gefietst wordt.

Je kunt kiezen uit diverse fietsen. De meer-persoonsfietsen zijn heel geschikt voor als je niet zelfstandig kunt fietsen.

Eigen fiets

Het fietsen gaat goed, maar je hebt begeleiding nodig onderweg. Bijvoorbeeld omdat je onzeker bent of moeite hebt met het overzicht in het verkeer of je raakt makkelijk de weg kwijt. Samen fietsen, naast elkaar, achter elkaar, het kan allemaal. Korte of lange tochten, ook meerdaagse tochten, het is allemaal mogelijk.


Duo fiets

Gezellig naast elkaar zitten en fietsen. In stilte genieten of wil je juist praten over wat je ziet of bezighoudt. Het kan allebei. Opstappen op de Duo fiets is makkelijk. De Duo fiets heeft elektrische trapondersteuning en armleuningen. Veiligheidsgordels en voetsteunen zijn mogelijk. Je fietst mee naar eigen kunnen.


Vierfiets

Samen fietsen is gezellig. Er kunnen drie mensen meefietsen op de vierfiets, je fietst mee naar eigen kunnen. De vierfiets heeft elektrische trapondersteuning en opklapbare armleuningen. Veiligheidsgordels en voetsteunen zijn mogelijk. 


Ouder-kind tandem

Bij deze tandem zit het kind voorop en de bestuurder achter. Ik stuur en jij trapt mee. We zien van alles onderweg waar we samen over kunnen praten. Of houd je meer van zingen?

 

Sportieve tandem

Sportieve sport tandem met 14 versnellingen. Voor een stevig tochtje fietsen. Wil je niet praten, maar de dagelijkse beslommeringen en zorgen van je aftrappen? Dan is deze tandem heel geschikt. Natuurlijk kan er ook rustig op deze tandem gefietst worden en is praten onderweg ook mogelijk. Of we stappen onderweg even af bij een bankje en dan is er alle tijd en rust om te praten.


Stevige old timer tandem

Deze old-timer tandem uit 1938 is geheel opgeknapt. Rijdt comfortabel en stabiel. Je zit achterop en al fietsend heb je alle tijd om om je heen te kijken en te genieten van de omgeving. Doordat je achterelkaar zit is het makkelijk om een gesprek te voeren.